Så nära men ändå så långt bort, offrar det...

2010-08-06 / 21:55:54

anime_9_1 (MMS)

Så nära men ändå så långt bort, offrar det du behöver för att slippa mig. Jag trodde aldrig att denna dag skulle komma, men jag tänker på dig. Hade velat krama dig... vågar inte längre. Det va inte så det skulle bli. Riskera inte ödet för detta kort. Leken är inte över än.

En magisk känsla, ngt man kan lita på. Be...

2010-08-04 / 15:26:46

2010-08-04_15_16 (MMS)

En magisk känsla, ngt man kan lita på. Bedårande god med känsla för kärlek. Mina läppar faller mjukt mot den gyllen bruna ton. jag biter lite lätt, nu är det bara vi. Den korta kärlek men åhhh så givande kärlek. Aldrig ska ngn ta din plats. Vi ses alltid igen. Du är äkta, underbara magnum. Du gör oss äkta. ;-)

Man kunde tro att vi aldrig gjort det föru...

2010-08-04 / 05:28:18

2010-07-30_05_12 (MMS)

Man kunde tro att vi aldrig gjort det förut, håret svajade i takt med stegen. Skynda hör jag längre fram. Andningen blir tyngre. Samma tanke varje gång, måste börja planera bättre. Nu gäller det. Den avdankade, taskiga konditionen måste räcka hela vägen fram. I slutet på luregatan så ser vi det stora blå, så nära nu. Bussen stanar vid våran hållplats och vi pressar benen dom sista metrerna. Väll framme så blev allt tyst. Andningen hänger inte längre med och det enda som hörs är flåset av den tunga andningen

Det va nu man skulle veta...

2010-08-03 / 21:10:39

Hade du frågat mig för tio år sen så hade jag aldrig gissat på att mitt liv skulle se ut så här idag. Den visionen jag hade då stämde inte med ngn verklighet.

Man blir lika förvånad varje gång.. Ena slaget efter det andra. Tills man en dag upptäcker att man har bara sig själv och skylla för alla fel. Jag borde aldrig låtit mig lurats av illustionen. Man blåser hjärnan på det den har, Blir hög på en saga som är förvriden av teorier och anklagelser. Enda ikke narkotika klassade drogen, men ändå den farligaste. Varför blev det så?


Jag hade valt att sluta om det into vore för att det kan få mig att må så jävla bra, ändå kan det komma från en dag till en annan. En illustion av fel, en smäll verklighet och i ett nafs dör min saga. Men ändå kan jag inte sluta....